Het is altijd handig om te weten hoeveel garantie er zit op jouw trampoline. Het is echter wel belangrijk om te weten dat bij een trampoline de garantie afhankelijk is van het onderdeel.

Hiernaast vind je een duidelijk overzicht per type trampoline. Onder de garantie worden fabrieksfouten verstaan, een voorbeeld kan zijn; loskomende naden. Zaken die niet onder de garantie vallen zijn gevolgen door verkeerd product gebruik of aanpassingen aan het product.

Wij doen er alles aan om onze producten in perfecte staat bij jou thuis te krijgen en deze jarenlang probleemloos te kunnen laten gebruiken. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan met een product, dan kun je het klachtenformulier invullen. Etan trampolines neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Altijd binnen 2 weken en meestal veel eerder!

garantie-etan-trampolines

Etan biedt lange garantieperioden voor haar producten. De garantieperioden van de verschillende producten zijn ook altijd terug te vinden op de betreffende productpagina. Wil je graag extra garantie op je Etan trampoline? Vul dan binnen 2 weken na aankoop van je trampoline via de knop hieronder je gegevens in en vergeet niet altijd (een kopie van) je aankoopbon te bewaren.