Home > Producten > Gewichten > Halterstangen

Toont alle 10 resultaten

Show sidebar
-10%
Muscle Power Halterstang 218 cm
Sluiten

Halterstang Olympisch 218 cm High Performance Muscle Power

 209.00  189.00
Meer gewicht willen kunnen tillen? Dan is deze halterstang van 218 cm van Muscle Power zeker iets voor jou! ✓ Gratis verzending!
-6%Nieuw
olympische-halterstang-dames-high-performance-201cm-muscle-power-dichtbij
Sluiten

Olympische Dames Halterstang High Performance 201 cm Muscle Power 15 kg

 179.95  169.00
Een dames halterstang voor mensen met minder grote handen. ✓  Gratis verzending  

Olympische Hex Bar Muscle Power

 174.90  144.90
De Olympische Hex Bar voor jouw deadlifts en shrugs. ✓  Gratis verzending

Olympische halterstang 218 cm Zwart 20 kg Muscle Power

 99.00
Een Zwarte Olympische Halterstang voor thuis. 218 cm lang en 20 kg zwaar. ✓  Gratis verzending

Olympische Curlstang high performance Muscle Power

 129.00  89.00
De Olympische curlstang high performance van Muscle Power is een echte krachtpatser onder de curlstangen. ✓  Gratis verzending
Nieuw
dumbell-bar-set
Sluiten

Dumbell bar set Muscle Power

 82.60
Dumbell bar set is voor ieder niveau! Je krijgt: 2x dumbell bar, 2x dumbell klem. ✓ Gratis verzending  
Halterstang Muscle Power
Sluiten

Halterstang 152 cm Olympisch Muscle Power

 62.95
Beginnend met krachttraining? Dan is deze kleinere halterstang echt iets voor jou! Gratis verzending!
Sluiten

EZ Curlstang Chroom

 62.00
Een stang met een gekke kronkel erin. Wordt veel gebruikt om de biceps (spierballen) mee te trainen. ✓ Gratis verzending!
Olympische haltersluiting set Jaw Collar
Sluiten

Olympische Haltersluiting Set Jaw Collar

 37.95
Deze Olympische haltersluiting Jaw Collar set zijn precies wat jij nodig hebt om veilig jouw halterstang oefeningen mee te doen! ✓  Gratis verzending
Nieuw
Olympische halter klemmen 50 mm
Sluiten

Olympische halter klemmen 50 mm

 15.00
Halterstang gekocht, dan kun deze Olympische halter klemmen van Muscle Power zeker niet missen! ✓  Gratis verzending

Halterstangen

Ben jij er klaar voor om jouw krachttraining naar een volgend niveau te trekken? Je bent al een tijd bezig met krachtoefeningen met jouw lichaamsgewicht. Je bent helemaal klaar om jouw krachttraining naar een volgend niveau te tillen. Zowel letterlijk als figuurlijk door gewichten te gebruiken tijdens jouw training. Een halterstang is één van die gewichten die je kunt gebruiken om jouw training zwaarder te maken. Hierdoor kun jij sneller progressie boeken, mits je dit slim gebruikt. De halterstang kun je zien als de basis van de gewichten. Dit is namelijk een stalen stang waar je nog meer gewicht op kunt schuiven. Op deze manier kun je het gewicht op jouw kracht en behoeftes aanpassen. De halterstang wordt ook wel een barbell genoemd.

Verschillende barbells

Zoals eerder genoemd worden halterstangen ook wel barbells genoemd. Zo zijn er veel verschillende halterstangen. De meeste gebruikelijke stang is die 20 kg weegt en net iets meer dan 2 meter lang in lengte is. Echter zijn er ook barbells die minder wegen en minder lang zijn. Naast de bekende rechte stang zijn er ook nog stangen waar een kronkel in zit. Deze worden gebruik voor oefeningen als de bicep curl. Door de kronkel hebben jouw armen een betere positie en worden jouw spieren op de juiste manier gebruikt. Dit voorkomt weer blessures en dat zorgt er weer voor dat jij door kan blijven trainen en dus meer progressie kan boeken.

Belangrijk om te weten over een halterstang

  • Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bedenken waar je de halterstang voor wilt gebruiken. Zoals eerder genoemd hebben de stangen verschillende doeleinden en gewichten. Dus zoek de stang uit die bij de doeleinden passen die jij voor ogen hebt.
  • Verder is het belangrijk dat het gat van halterschijven een bepaalde diameter hebben en dit nog wel eens wil verschillen. Dus op het moment dat jij al schijven in huis hebt gehaald of je had ze nog moet je heir even naar kijken. Bij Thuis Atleet weet je zeker dat je goed zit. De schijven passen namelijk op alle halterstangen.

Inspiratie voor de halterstang

Op het moment dat je oefeningen voor de halterstang nodig hebt dan kun je deze vinden in het artikel waar we 4 halterstang oefeningen bespreken.