Ben jij op zoek naar een mooie trampoline voor volgende zomer en wil je dat het liefste doen met dikke kortingen? Op deze pagina zetten we de belangrijkste Trampoline black friday deals voor je op een rijtje zodat je alvast kunt inslaan voor volgende zomer. Bekende merken zoals Salta, Etan, Senz sports, Exit en Bergtoys. Dit is het moment om jouw trampoline in huis te halen met mooie kortingen. Of het nou een ronde, ovale, rechthoekige, vierkante of andere octagon trampoline is. Nu zijn er leuke kortingen te scoren.

Inground trampoline

Heb je een mooi grote tuin en wil je hier graag een inground trampoline? Let dan goed op tijdens Black Friday en haal die deal binnen. Hieronder vind je de beste inground trampoline Black Friday deals met daaronder de plekken waar je nog eens verder zou kunnen kijken voor een goede aanbieding.

Check alle Inground trampoline deals bij Fitwinkel.

Check alle Inground trampoline deals bij Betersport.

Check alle Inground trampoline deals bij Bol.com.

Staande trampoline op poten

Heb je liever een staande trampoline op poten dan zijn ook daar deals voor te vinden. Hieronder hebben we de mooiste met de hoogte korting neergezet. Daaronder kun je verder zoeken naar een staande trampoline black friday deal.

Check alle staande trampoline deals bij Fitwinkel.

Check alle staande trampoline deals bij Betersport.

Check alle staande trampoline deals bij Bol.com.

Trampoline met veiligheidsnet

Houd je van veiligheid? Dan kan een veiligheidsnet niet ontbreken bij jouw trampoline natuurlijk. Hieronder hebben we de mooiste black friday deal voor trampolines met veiligheidsnet neergezet met daaronder de plekken waar je alle aanbiedingen kunt vinden.

Check alle trampolines met veiligheids net deals bij Fitwinkel.

Check alle trampolines met veiligheids net deals bij Betersport.

Check alle trampolines met veiligheids net deals bij Bol.com.

Fitnesstrampoline

Als laatste hebben we nog de kleine fitnesstrampolines. Gelukkig zijn ook hier Black friday deals voor de vinden en daarom hebben we hieronder de belangrijkste deal(s) neergezet. Ook hebben we daaronder weer links naar de plaatsen waar je andere black friday deals kunt checken.

Check alle Fitnesstrampoline deals bij Fitwinkel.

Check alle Fitnesstrampoline deals bij Betersport.

Check alle Fitnesstrampoline deals bij Bol.com.

– – –

Ga terug naar alle sport black friday deals.