Ben jij een fanatiek sporter in hart en nieren en vind je de nieuwste gadgets altijd mooi om mee bezig te zijn? Sportprestaties bijhouden, lekkere massage en bijhouden hoe je lichaamverhouding is? Een sportgadget is wat jij nodig hebt. En wat is nou een betere dag om jouw sportgadgets goedkoop aan te schaffen? Inderdaad, Black Friday en Cyber Monday! We hebben op deze pagina dan ook een overzicht gemaakt met de beste black friday / cyber monday deals rondom sportgadgets.

Zo koop jij jouw sport gadgets met hoge kortingen en betaal je nooit te veel. Dus maak gebruik van deze dagen en scoor die deals!

Sporthorloges / activity trackers

Als we aan een sport gadget denken, dan denken we al snel aan sporthorloges en activity trackers. Dit zijn dan ook producten die vaak met hoge kortingen in de aanbieding komen met Black Friday en Cyber monday! We hebben hieronder de beste sporthorloge / activity tracker deals op een rijtje gezet. Daaronder vind je links naar de plekken om verder te kijken naar deals van sporthorloges en activity trackers.

Sporthorloge deals bij bol.com

Sporthorloge deals bij Coolblue

Massage gun

Een massage gun is een ideale gadget om je spieren lekker te laten ontspannen. Nu kunnen deze echter aardig aan de prijs zijn, maar is Black Friday en Cyber Monday de ideale kans om jouw massage gun spotgoedkoop in huis te halen. Je vindt hieronder de beste massage gun black friday deal met daaronder plekken waar je kan kijken voor een goede actie.

Massage gun deals bij bol.com

Massage gun deals bij Coolblue

Weegschaal met vetpercentage meting

Hoewel een weegschaal niet per se een sportgadget per se is is het wel zo dat het met sporten en afvallen te maken heeft. Daarom hebben we hem wel in dit overzicht meegenomen. Je kan overigens hiermee je gewicht in de gaten houden en vetpercentagemetingen doen als je een goede koop. Hieronder hebben we dan ook de beste weegschaal black friday actie voor je neergezet met daaronder plekken waar je eens zou kunnen kijken voor een goede deal.

Weegschalen deals bij bol.com

Weegschalen deals bij Coolblue

Draadloze oordopjes / koptelefoon

Dan hebben we nog de draadloze oordopjes en koptelefoons. Deze kunnen aardig duur zijn en daarom is het mooi dat we dagen zoals black friday en cyber monday hebben. Kun jij een mooie aanbieding scoren voor jouw oordkopjes of koptelefoon. Hieronder de beste oordopjes en koptelefoon deal met daaronder plekken waar je nog eens verder zou kunnen kijken voor een goede black friday deal.

Oordopjes en koptelefoon deals bij bol.com

Oordopjes en koptelefoon deals bij Coolblue

– – –

Ga terug naar alle sport black friday deals.