Ben jij op zoek naar mooie, goede en kwalitatieve fitnessapparatuur voor thuis? Je wilt thuis lekker sporten en wilt dit het liefste doen op een mooi cardio apparaat waar jij jouw uithoudingsvermogen lekker mee kan trainen. Maar de prijzen van die apparatuur is altijd niet te doen. Daarom is het ideaal om van deze dag gebruik te maken! Op Black Friday zijn namelijk de beste deals en kortingen te vinden en kun jij jouw fitnessapparaat mooi goedkoop in huis halen!

Op deze pagina hebben we dan ook een overzicht gemaakt van de beste deals als het gaat om fitnessapparatuur. Hierbij hebben we een onderverdeling gemaakt met cardio apparaten en krachtapparatuur. Zo kun je na deze black friday / cyber monday dus niet alleen jouw uithoudingsvermogen trainen, maar ook krachttraining doen.
Mocht je nou op zoek zijn naar gewichten, bekijk dan onze gewichten black friday deals.

Scroll snel naar beneden voor de beste deal en zorg dat je op tijd bent om jouw deal niet te missen. Want vaak is het OP = OP!

Beste cardio apparaten Black Friday deals

Als jij op zoek bent naar een cardio apparaat, dan ben jij hier aan het juiste adres. We zullen alle cardio apparaten bespreken en de beste deal voor je op een rijtje zetten.

Hometrainers

Een mooie hometrainer met hoge korting kopen tijdens Black Friday is zeker te scoren! Je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Hieronder zullen we de 3 beste deals voor je op een rijtje zetten zodra deze beschikbaar zijn en daarnaast een overzicht met shops waar je hometrainer black friday deals kunt scoren.

Check de hometrainer deals bij Betersport

Check de hometrainer deals bij Fitwinkel

Check de hometrainer deals bij Fitnesskoerier

Check de hometrainer deals bij Fitness Delivery

Check de hometrainer deals bij NRG Fitness

Check de hometrainer deals bij Decathlon

Check de hometrainer deals bij Bol.com

Loopbanden

Een loopband is ook een mooi cardio apparaat, maar is een van de meest dure apparaten die je kunt kiezen. Lekker binnen hardlopen tijdens de wintermaanden. Wat wil je nog meer? Nouuu… Een mooie prijs! Black Friday is de ideale dag om giga kortingen te scoren! Hieronder zullen we zodra de deals beschikbaar zijn de 3 beste loopband black friday deals voor je op een rijtje zetten en daaronder een overzicht met alle shops waar je loopband deals kunt scoren.

Check de loopband deals bij Betersport

Check de loopband deals bij Fitwinkel

Check de loopband deals bij Fitnesskoerier

Check de loopband deals bij Fitness Delivery

Check de loopband deals bij NRG Fitness

Check de loopband deals bij Decathlon

Check de loopband deals bij Bol.com

Crosstrainers

Een crosstrainer is een apparaat dat vaak ook nog wel duur kan uitvallen. Maar gelukkig is het Black Friday / Cyber Monday en kun jij gebruik maken van alle mooie kortingen die er zijn. Zo hebben we hieronder (zodra deze beschikbaar zijn) de drie beste crosstrainer black friday deals voor je op een rijtje gezert en daaronder een overzicht met waar je kunt kijken voor een black friday deal voor crosstrainers.

Check de crosstrainer deals bij Betersport

Check de crosstrainer deals bij Fitwinkel

Check de crosstrainer deals bij Fitnesskoerier

Check de crosstrainer deals bij Fitness Delivery

Check de crosstrainer deals bij NRG Fitness

Check de crosstrainer deals bij Decathlon

Check de crosstrainer deals bij Bol.com

Spinningfietsen

Ben jij een echte fietser en wil je graag een spinbike voor thuis? Dan kun je dat mooi doen met deze kortingsdag en zorgen dat je jouw spinningfiets voor een mooie prijs in huis kan halen. We hebben hieronder (zodra deze beschikbaar zijn) de top 3 beste spinningfiets / spinbike black friday acties voor je op een rijtje gezet met daaronder een overzicht waar je nog meer een mooie deal kan scoren als het gaat om een spinningfiets.

Check de spinningfiets deals bij Betersport

Check de spinningfiets deals bij Fitwinkel

Check de spinningfiets deals bij Fitnesskoerier

Check de spinningfiets deals bij Fitness Delivery

Check de spinningfiets deals bij NRG Fitness

Check de spinningfiets deals bij Decathlon

Check de spinningfiets deals bij Bol.com

Roeitrainers

Roeien zonder dat de kans bestaat dat je het water in plonst? Dan heb jij een roeitrainer voor thuis nodig. Black Friday is dan ook de dag om te kijken voor een mooie deal! Hieronder hebben we dan ook (zodra deze beschikbaar zijn) de beste 3 black friday roeitrainer deals voor je op een rijtje gezet. Daaronder weer een overzicht met plekken waar je een roeitrainer deal kunt scoren.

Check de roeitrainer deals bij Betersport

Check de roeitrainer deals bij Fitwinkel

Check de roeitrainer deals bij Fitnesskoerier

Check de roeitrainer deals bij Fitness Delivery

Check de roeitrainer deals bij NRG Fitness

Check de roeitrainer deals bij Decathlon

Check de roeitrainer deals bij Bol.com

Beste krachtapparatuur Black Friday deals

Dan zijn we alweer aangekomen bij de black friday & Cyber monday deals voor krachtapparatuur! We hebben per krachtapparaat een mooie deal voor je klaar staan en daarnaast net als hierboven een overzicht gemaakt waar je nog meer kunt kijken voor een goede deal. Zo koop jij jouw krachtapparaat met hoge kortingen en kun je er weer lekker tegen aan.

Squatrek

Als we het over krachtapparatuur hebben dan is een van de eerste dingen die in je op komt waarschijnlijk het squatrek. Nu kan de prijs van deze racken aardig oplopen en daarom is het mooi om van een dag zoals Black Friday gebruik te maken om jouw squatrek voor de beste (goedkope) prijs te scoren. We hebben hieronder de beste squatrek black friday deal gezet en daaronder weer een overzicht met alle plekken waar je kunt kijken voor jouw Squatrack black friday deal. Of het nou een half rack power cage of compleet squatrek is. Er zijn mooie deals te vinden!

Check de squatrek deals bij Betersport

Check de squatrek deals bij Fitwinkel

Check de squatrek deals bij Fitnesskoerier

Check de squatrek deals bij Fitness Delivery

Check de squatrek deals bij NRG Fitness

Check de squatrek deals bij Decathlon

Check de squatrek deals bij Bol.com

Power tower / dipstation

Ook Power towers zijn gewild omdat je meerdere oefeningen met één apparaat kunt doen. Wil je nou de beste black friday deal scoren? We hebben hieronder de beste black friday deal klaargezet en daaronder weer een overzicht gemaakt met waar je kunt kijken voor jouw Power tower black friday deal.

Check de Power Tower deals bij Betersport

Check de Power Tower deals bij Fitwinkel

Check de Power Tower deals bij Fitnesskoerier

Check de Power Tower deals bij Fitness Delivery

Check de Power Tower deals bij NRG Fitness

Check de Power Tower deals bij Decathlon

Check de Power Tower deals bij Bol.com

Krachtstation / homegyms

Een krachtstation / homegym kan een erg duur apparaat zijn en dat is dan ok DE reden om gebruik te maken van een dag zoals Black Friday. Je kunt namelijk jouw krachtstation met hoge korting halen. Hieronder de beste krachtstation deal met daaronder een overzicht met waar je kunt kijken voor jouw krachtstation black friday deal!

Check de krachtstation deals bij Betersport

Check de krachtstation deals bij Fitwinkel

Check de krachtstation deals bij Fitnesskoerier

Check de krachtstation deals bij Fitness Delivery

Check de krachtstation deals bij NRG Fitness

Check de krachtstation deals bij Decathlon

Check de krachtstation deals bij Bol.com

Fitnessbanken / halterbanken

Ben jij op zoek naar een mooie fitnessbank of halterbank? Er zijn met mooie kortingen te vinden online, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Hieronder vind je de (naar onze mening) beste deal. Met daaronder weer een mooi overzicht met waar je kunt kijken voor enen goede fitnessbank black friday deal.

Check de fitnessbank deals bij Betersport

Check de fitnessbank deals bij Fitwinkel

Check de fitnessbank deals bij Fitnesskoerier

Check de fitnessbank deals bij Fitness Delivery

Check de fitnessbank deals bij NRG Fitness

Check de fitnessbank deals bij Decathlon

Check de fitnessbank deals bij Bol.com

Roman chair / hyper extensie banken

Dan zijn we aangekomen bij de roman chair. Ideaal om je rug mee te trainen en je kunt er met black friday eentje in huis halen voor een mooie prijs. Hieronder vind je de beste roman chair black friday deal. Met daaronder weer de beste plekken waar je jouw Roman chair black friday deal kunt vinden.

Check de roman chair deals bij Betersport

Check de roman chair deals bij Fitwinkel

Check de roman chair deals bij Fitnesskoerier

Check de roman chair deals bij Fitness Delivery

Check de roman chair deals bij NRG Fitness

Check de roman chair deals bij Decathlon

Check de roman chair deals bij Bol.com

Optrekstang

Een optrekstang is een mooie tool voor thuis om jouw lichaam te trainen met jouw eigen lichaamsgewicht. Hieronder vind je de beste deal als het gaat om optrekstangen op black friday. Daaronder hebben we weer een overzicht gemaakt met alle plekken waar je jouw optrekstang black friday deal kunt scoren.

Check de optrekstang deals bij Fitwinkel

Check de optrekstang deals bij Fitnesskoerier

Check de optrekstang deals bij Fitness Delivery

Check de optrekstang deals bij NRG Fitness

Check de optrekstang deals bij Decathlon

Check de optrekstang deals bij Bol.com

Fitnessapparatuur van de beste A merken Black Friday deals

Nu zijn er een hoop merken die normaal gesproken echt onbetaalbaar zijn, maar op een dag zoals black friday of cyber monday dan kun je best eens even goed rondsnuffelen om toch eens een deal te scoren en een A merk te scoren voor een mooi prijsje. Je kunt hierbij denken aan merken zoals, Matrix, Flow Fitness, DKN Technology, Bowflex, Finnlo, Assault fitness, Tunturi, VirtuFit, Spirit Fitness, Life Fitness, Schwinn, Evocardio, Lifemaxx, ToorX, Keiser, Hammer, Nautilus, Fitbike, Xterra, Spirit, Sole, Body Solid, Inspire enzovoort.

Andere black friday tip

Tijdens black friday en Cyber monday kan het best een beetje chaos zijn want je bent niet de enige die een goede deal probeert te scoren. Daarom is het ook goed om eens te kijken via black friday deals van de verschillende fitness webshops. Kijk op onze andere pagina om via die weg een deal te scoren.