Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je fan ben van een bepaalde webshop en dat je graag wilt weten welke Black Friday / Cyber Monday deals de shops allemaal hebben. Nu zullen we op op deze pagina de bekendste webshops voor je op een rijtje zetten met elk hun beste deal en daarnaast een knop naar alle black friday acties van de shop. Zo weet jij waar jij jouw fitness black friday actie kunt scoren.

Fitness24

De eerste shop in de lijst is Fitness24. Een webshop die al jaren bekend is binnen de fitness industrie. Ze hebben ook dit jaar weer zeer mooie deals Dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Hieronder vind je de beste black friday deal van Fitness24 en daarna een knop om naar al hun black friday deals te gaan.

Betersport

Een andere in de lijst is Betersport. Betersport is al jaren een begrip in de fitnesswereld en hier kun je dan ook talloze fitness en sport producten aanschaffen. Hieronder vind je de beste Black Friday deal met de hoogste korting van Betersport. Via de knop daaronder ga je naar alle Black Friday deals / acties van Betersport.

Fitwinkel

Dan hebben we Fitwinkel nog. Dit is een shops die ook niet meer weg te denken is en met zijn goede service altijd weer een hoop klanten blij maakt. Hieronder vind je (zodra deze beschikbaar is) de beste black friday deal met de hoogste korting van Fitwinkel met daaronder een knop naar alle Black friday acties van Fitwinkel van dit jaar.

Fitnesskoerier

Fitnesskoerier is ook een webshop gevestigd in Nederland en levert ook een breed scala aan fitnessartikelen. Hieronder vind je dan ook de beste Black Friday actie van Fitnesskoerier met daaronder een knop naar alle black friday acties van Fitnesskoerier.

Fitnessdelivery

Fitnessdelivery is gevestigd in Hilversum en heeft ook dit jaar weer black friday deals. Hieronder vind je de beste black friday actie van deze webshop met daaronder een knop naar alle Black Friday deals van Fitnessdelivery.

NRG Fitness

NRG Fitness is een andere shop die ieder jaar black friday deals heeft. Hieronder vind je dan ook hun beste deal met daaronder een knop naar alle black friday deals van NRG Fitness.

Decathlon

Ook Decathlon heeft een gigantisch assortiment maar helaas heeft Decathlon aangegeven niet mee te doen aan Black Friday aangezien ze altijd de beste prijs hebben zeggen ze.

Bol.com

Wie kent bol.com nou niet? Bol.com is een begrip in Nederland die ieder jaar weer met mooie acties komt in alle categorieën hieronder vind je dan ook de beste sport / fitness deals van bol.com met daaronder een knop naar al hun black friday deals.

Coolblue

Naast Bol.com is natuurlijk ook Coolblue niet meer weg te denken met hun blauwe bussen met glimlach. Ook verkopen zij mooie fitnessapparaten en zijn er ieder jaar weer deals te vinden met black friday. Hieronder vind je dan ook de beste deal van dit jaar met daaronder een knop naar alle black friday deals van Coolblue.

Body & Fit

Mocht je nou op zoek zijn naar een goede sportvoeding black friday deal, dan kun je bij Body & Fit natuurlijk toppers scoren! Hieronder vind je alle Black Friday deals van Body & Fit!

MyProtein

Ook MyProtein heeft een hoop black friday en Cyber monday deals in petto dit jaar. Je vindt ze allemaal op de knop hieronder. Mocht je dus op zoek zijn naar bepaalde Black friday sportkleding deal of een bepaald supplement, dan kun je zeker eens een kijkje nemen bij My Protein!

– – –

Ga terug naar alle sport black friday deals